Over Ons

Over ons

Sprookjesprinsessen is onderdeel van Dream Entertainment. Een professioneel en gepassioneerd bureau in het organiseren van onvergetelijke magische Sprookjesfeesten. Wij zorgen voor een ongeëvenaard feest onder begeleiding van échte Sprookjespersonages. Deze rollen worden op ieder Sprookjesfeest uitstekend vertolkt. Al onze personages zijn in het bezit van een geldig Verklaring Omtrent Gedrag.

Wacht niet te lang met reserveren!

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan gelijk de Sprookjesprinses die u in gedachten heeft om teleurstellingen te voorkomen. Onze Sprookjesprinsessen zijn erg populair, waardoor op tijd reserveren erg belangrijk is!

 

Vragen?

Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@sprookjesprinsessen.nl of via ons contactformulier.

 

Social Media

De Sprookjesprinsessen zijn op Facebook en Instagram te volgen.

 

 

Wij zijn op geen enkele manier gerelateerd aan Walt Disney.

Al onze personages zijn generieke personages uit het publieke domein of uit sprookjes die reeds bestonden voor de films van Walt Disney.

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Dream Entertainment en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Dream Entertainment is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Neem contact met ons op